Prijzen PCR sneltest met Non-COVID verklaring
☝Klik hierboven & Boek Vandaag!☝

Direct de grens over met een PCR test met Reisverklaring in Rijswijk

Direct de grens over met een PCR test met Reisverklaring in Rijswijk

Vanaf het moment dat je de negatieve resultaten ontvangt van de PCR test met Reisverklaring in Rijswijk kun je direct de grens over. Er zijn een aantal landen waar een reisverbod voor geldt, maar je mag vanuit Nederland een groot aantal verschillende gebieden bezoeken. Je moet dan wel kunnen laten zien dat je gezond bent end dat je de verspreiding van het coronavirus dus niet verder bevordert en daar is een Reisverklaring een officieel internationaal erkend document voor. Moet jij naar een land waar je vanuit Nederland naartoe mag reizen, dan plan je een standaard PCR test in in Rijswijk of in de omgeving van reis document Den Haag, Spoorwijk, Voorburg, Strijp, Delft, en Ypenburg en je kunt direct de grens over. Vandaag plek bij testlocaties Rijswijk, Voorburg en Ypenburg, Nu afspraak maken ⮞

Een PCR test met Reisverklaring in Rijswijk inplannen

De gehele procedure om een Reisverklaring te krijgen en te mogen vertrekken is een stuk minder lastig dan je misschien denkt. Het enige waar je even goed bij stil moet staan is het tijdstip van je PCR test in Rijswijk. Daar zijn twee goede redenen voor:

  • Veel landen hanteren de regel dat de PCR test bij vertrek niet meer dan 72 uur geleden mag zijn afgenomen.
  • De tijd van je afspraak bepaalt wanneer je de resultaten ontvangt. Doe je je PCR test in de ochtend, dan krijg je ze dezelfde avond al. Plan je je PCR test met Reisverklaring in Rijswijk na 11:30 uur in, dan moet je wachten tot de avond van de volgende dag. Dat kan je vertrek dus vertragen.

Online een tijd boeken

Maak je bekend met de regels die gelden in het land waar je naartoe gaat en je bepaalt gemakkelijk wat de beste tijd is voor jouw PCR test. Het enige wat je dan nog moet doen is online een tijd reserveren bij het testcentrum in Rijswijk. Hiervoor hoef je de deur niet uit. Nadat jij je reservering hebt doorgegeven ontvang je een bevestiging en staat jouw afspraak ingepland. Bekijk ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Rijswijk.

Het afnemen van de PCR test

Een PCR test wordt gedaan met slijm uit je neus. Dat wordt op de kweek gezet in het laboratorium en na een aantal uren is dan bekend of het virusdeeltjes bevat of niet. Het slijm wordt opgevangen met een wattenstaafje. Deze wordt diep je neusgaten in gebracht wat een beetje vervelend voelt, maar wat geen pijn doet. Binnen een kwartier sta je weer buiten en kun je verder met waar je mee bezig was. Het enige wat je nu nog moet doen is wachten op de uitslag. Boek Rijswijk in de plaatsen Delft, Den Haag en Spoorwijk.

Direct vertrekken met een Reisverklaring

De uitslag wordt digitaal naar je e-mail adres toe toegestuurd. Ook hiervoor hoef je dus de deur niet uit. Blijkt dat er wel virusdeeltjes in je lichaam aanwezig waren, dan moet je je reis even uitstellen tot je weer beter bent. De GGD neemt contact met je op om je te begeleiden. Is de uitslag negatief dan ontvang je de Reisverklaring ook en kun je theoretisch direct vertrekken. Je documenten zijn maar beperkt geldig, dus het beste staat je koffer al klaar.

Tarieven PCR-Test met Reisdocument
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝