Prijzen PCR sneltest met Non-COVID verklaring
☝Klik hierboven & Boek Vandaag!☝

PCR test met Reisverklaring Delfgauw: inplannen, afnemen en vertrekken

PCR test met Reisverklaring Delfgauw: inplannen, afnemen en vertrekken

Reizen is momenteel wat lastiger en er zijn nog steeds landen waarvoor een reisverbod geldt, maar met een PCR test met Reisverklaring in Delfgauw en in de buurt: reis document Delft, Pijnacker, Schipluiden, Noordeinde, Ypenburg, GGD test straat Berkel en Rodenrijs, en Rijswijk kun je toch nog een groot aantal landen probleemloos bezoeken. Als jij je reis niet meer uit kunt stellen of om een andere reden snel de grens over moet, dan moet je kunnen aantonen dat je gezond bent. Een Reisverklaring is een internationaal erkend document dat je bij de grens laat zien om doorgelaten te worden. Je krijgt hem standaard bij een negatieve PCR test. Wil jij ook op reis, dan is het een kwestie van de PCR test inplannen, laten afnemen en je kunt direct vertrekken.

Een PCR test met Reisverklaring in Delfgauw inplannen

Het inplannen van een PCR test in Delfgauw en in de omgeving: Pijnacker, Noordeinde, Delft, Rijswijk, reis document Ypenburg, Berkel en Rodenrijs, en Schipluiden is bijzonder gemakkelijk. Je doet dat online. Daar staat precies aangegeven welke tijden nog beschikbaar zijn in jouw testcentrum en deze selecteer- en reserveer je in één minuut. Uiteraard ontvang je dan een bevestiging dat je mag komen. Voordat je een tijd kiest, is het wel belangrijk om daar even bij stil te staan en de volgende informatie in te winnen. Boek vandaag, zelfde dag uitslagvia pcrtest-delft.nl bij pcrtest-delft.nl ⮞

  • Welke test moet je laten afnemen? Is alleen een standaard PCR test voldoende of moet daar ook een recente PCR sneltest bij?
  • Hoe lang is de uitslag geldig? De meeste landen accepteren niet meer dan 72 uur tussen afname en vertrek.
  • Wanneer krijg je de resultaten? Boek een test in de ochtend en je ontvangt je uitslag dezelfde avond. Op die manier verlies je geen kostbare tijd.

Een sneltest alleen is niet voldoende

Het lijkt aantrekkelijk om een PCR sneltest te laten afnemen in plaats van een PCR test met Reisverklaring in Delfgauw. Deze zijn goedkoper en je krijgt de uitslag binnen 30 minuten al. Tenzij dit is toegestaan in het land van jouw bestemming is dit geen goed idee. Een PCR sneltest is namelijk niet nauwkeurig genoeg in het uitsluiten van virusdeeltjes bij mensen die recentelijk met het virus in aanraking zijn geweest. Een standaard PCR test kan dit al wel in een heel vroeg stadium met zekerheid bevestigen. Daarom krijg je bij een negatieve standaard PCR test een Reisverklaring en bij een PCR sneltest niet. Bekijk Delfgauw in de plaatsen Noordeinde, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker.

Het afnemen van de test

Nadat je de juiste test op het juiste tijdstip hebt ingepland is het tijd om je afspraak te bezoeken. Dat is het enige moment dat je de deur uit en naar het testcentrum moet en dus je dagelijks leven even moet stopzetten. Gelukkig neemt alles van begin tot eind niet meer dan 15 minuten in beslag. Er wordt wat slijm uit je neus gehaald met een wattenstaafje en dat gaat naar het laboratorium. Ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Delfgauw.

De uitslag

De uitslag van jouw PCR test wordt naar je e-mail adres gestuurd. Is deze negatief dan ontvang je de Reisverklaring tegelijkertijd. Met die documenten kun je direct vertrekken en onderweg gaan naar het land van je bestemming. Je kunt er dan zeker van zijn dat je de grens of de gate zonder problemen door mag.

Tarieven PCR-Test met Reisdocument
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝