Prijzen PCR sneltest met Non-COVID verklaring
☝Klik hierboven & Boek Vandaag!☝

PCR test met Reisverklaring in Delft: gemakkelijk, snel en direct op pad

PCR test met Reisverklaring in Delft: gemakkelijk, snel en direct op pad

Als jij op reis moet, dan is dat mogelijk als je een PCR test met Reisverklaring in Delft inplant. Ook al wordt reizen afgeraden, er zijn situaties waarin je weg moet en dan moet je aan kunnen tonen dat je gezond bent. Dit is ook logisch, want het is niet de bedoeling dat je de verspreiding van het coronavirus bevordert. Met een geldige Reisverklaring kun je probleemloos de grens over. Hier lees je over hoe gemakkelijk het is om een PCR test met Reisverklaring in te plannen en af te nemen, zodat je direct kunt vertrekken. Bekijk ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Delft.

Hoe plan je een PCR test met Reisverklaring in Delft in?

Voor het inplannen van je PCR test hoef je de deur niet uit. Je hoeft ook niemand te bellen, want je doet dit online. Daar zie je welke tijden er bij het testcentrum in Delft en in de omgeving: corona testen Pijnacker, Rijswijk, Strijp, Schipluiden, en Ypenburg nog open staan en kies je een geschikte optie uit. Lees van tevoren de regels voor het land van jouw bestemming even goed door. In de meeste gevallen zal je een standaard PCR test moeten inplannen die bij vertrek niet meer dan 72 uur (3 dagen) geleden is afgenomen. Met die informatie kies je een tijd, reserveer je die en krijg je direct de bevestiging dat je mag komen. Koop Antigeentest voor reizen in de locaties Rijswijk, Strijp en Ypenburg.

Wanneer heb je een PCR sneltest nodig?

Een PCR sneltest alleen is niet voldoende om over de grens te mogen. Dat komt doordat deze test minder nauwkeurig is dan een standaard PCR test, vooral in de eerste stadia van besmetting. Er zijn wel situaties waarin je mogelijk ook een PCR sneltest moet laten afnemen. Sommige landen stellen dat verplicht als je de standaard PCR test bij vertrek meer dan 24 uur geleden hebt laten afnemen. Lees deze informatie even goed door, ook voor je terugweg, want deze verschillen per land.

De afname

Alleen voor de afname van de PCR test moet je de deur uit. Je gaat naar het testcentrum in Delft en wacht tot je wordt opgeroepen. Vervolgens komt er iemand met een wattenstaafje wat slijm uit je beide neusgaten verwijderen. Dit is een onaangenaam gevoel, maar het doet geen pijn en het gaat ook erg snel. Je monster gaat naar het laboratorium en jij mag weer naar huis. Wanneer de resultaten bekend zijn, worden ze via e-mail naar je toegestuurd. Vandaag plek bij testlocaties Delft, Schipluiden en Ypenburg, Plan nu ⮞

Negatieve resultaten en je Reisverklaring

Antigeen-test-straten in [nearby] en [nearby] of PCR-testen in Delft

Nadat je je PCR test met Reisverklaring in Delft hebt laten afnemen, is het even wachten op de resultaten. Deze krijg je dezelfde dag in de avond of de volgende dag in de avond. Dit hangt af van wanneer de PCR test is gedaan. Zijn je resultaten negatief, dan worden deze inclusief de Reisverklaring opgestuurd naar je e-mail adres. Vanaf dat moment kun je direct op pad en dat voor enkele dagen lang. Al met al is het inplannen van een PCR test met Reisverklaring een stuk gemakkelijker dan je misschien dacht. Een reis die niet meer kan worden uitgesteld is daarom ook zo gemaakt.

Tarieven PCR-Test met Reisdocument
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝