Prijzen PCR sneltest met Non-COVID verklaring
☝Klik hierboven & Boek Vandaag!☝

PCR test met Reisverklaring in Buitenhof: voor een snel vertrek

PCR test met Reisverklaring in Buitenhof: voor een snel vertrek

Als jij een PCR test met Reisverklaring in Buitenhof hebt ingepland, dan wil je waarschijnlijk binnenkort de grens over. Wil jij naar een veilig land waar geen reisverbod voor heerst, dan moet je kunnen aantonen dat je gezond bent. In dit geval betekent dat dat je een recente negatieve PCR test moet kunnen laten zien plus eventueel een PCR sneltest indien het land daarom vraagt. Dit klinkt allemaal een beetje ingewikkeld, maar eigenlijk valt het best mee. En vanaf het moment dat je je negatieve uitslag ontvangt mag je direct vertrekken.

Eerst een PCR test met Reisverklaring in Buitenhof inplannen

Het begint allemaal met het inplannen van je afspraak bij je testcentrum in Buitenhof en in de regio van Leiden, Warmond, Merenwijk, Leiderdorp, Hoogmade, reiscertificaat Binnenhof, en Oegstgeest. De afspraak is zo gemaakt, want dat doe je online door een tijdstip en datum voor jezelf te reserveren. De tijd die je uitkiest heeft wel invloed op een aantal zaken, dus denk hier goed over na. Veel landen accepteren geen PCR test die meer dan 3 dagen (72 uur) geleden is afgenomen, bijvoorbeeld, dus zorg ervoor dat je deze op het laatste moment inplant. Het tijdstip beïnvloedt ook het moment waarop je de resultaten ontvangt. Is je test in de ochtend, dan krijg je ze dezelfde avond en verlies je nauwelijks tijd. Is je test ’s middags, dan ontvang je de resultaten de volgende avond pas. Dat geeft je dus minder tijd om te vertrekken. Ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Buitenhof.

Plan de juiste test in

Het is ook belangrijk dat je de juiste test inplant. Een PCR sneltest is goedkoper en je krijgt de uitslag al binnen 30 minuten, maar het is alleenstaand geen geldig document om de grens mee over te mogen. Dat komt doordat de PCR sneltest een stuk minder nauwkeurig is dan de standaard PCR test als er nog weinig virusdeeltjes in het lichaam aanwezig zijn. Plan dus een standaard PCR test met Reisverklaring in Buitenhof in en kies dan een tijdstip waarmee je voldoet aan alle regels die gelden in het land van bestemming. teststraten in [prov] vind je in Hoogmade, Merenwijk en Oegstgeest.

Bij het testcentrum

PCR-testen inclusief reisdocument bij teststraten in Buitenhof, [nearby] en [nearby]

Als de tijd van je afspraak is aangebroken, ga je naar het testcentrum in Buitenhof. Hier wordt de test afgenomen door met een wattenstaafje uit beide neusgaten wat slijm te verwijderen. Dit moet diep gebeuren, dus het voelt wat vreemd. Het afnemen doet echter geen pijn en is ook erg snel klaar. Binnen een kwartier sta je weer buiten en wordt je monster in het laboratorium verder onderzocht. Na een aantal uren kan men dan zeggen of er virusdeeltjes in aanwezig waren of niet. Vandaag plek bij testlocaties Buitenhof, Leiden en Binnenhof, Boek nu!

Een negatieve uitslag is direct vertrekken

Is je uitslag negatief, dan kun je direct vertrekken. Je krijgt deze via e-mail toegestuurd en daarbij de Reisverklaring ook. Vanaf dat moment heb je maar een paar dagen om aan je reis te beginnen. Als je PCR test bij je vertrek minder dan 24 uur geleden is afgenomen, dan kun je zonder PCR sneltest op reis. Het beste ga je dus na de ontvangst van je negatieve resultaten zo snel mogelijk en zonder zorgen de grens over.

Tarieven PCR-Test met Reisdocument
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝